søndag 21. august 2011

England: Biltur til min favoritt spa

Jeg er lidenskapelig interessert i aa reise, og akkurat naa er jeg lidenskapelig interessert i aa reise paa landet.

Ikke et hvilket som helst land. Det landet jeg liker er Englands Cotswolds.

Det er heller ikke hvor som helst i the Cotswolds jeg er interessert i aa reise. Det er Daylesford Farm Shop og stedets Hay Barn Spa som staar i fokus.

Da vi kom dit i gaar merket jeg at det var altfor lenge siden vi hadde tatt turen ut hit. Det er faktisk nesten litt ille ettersom det er mitt absolutt favorittsted i England.

For aa rette opp i det hele, booket jeg heller spatimer her hver lørdag de neste helgene. Det er rett og slett ikke det samme aa gaa paa spa i en hektisk storby. Det gjør vi sjelden. Det er noe helt eget aa faa massasje i et rom med utsikt over stille jorder.

I tillegg kjente vi igjen to av spadamene fra vi var her for over ett aar siden. Dette maa jo vaere det desidert tøffeste stedet aa jobbe i omraadet, og det ser ut til aa vaere lett for ansatte aa trives paa arbeidsplassen her.

Det er rent, stilig og behagelige omgivelser. Prisene er ogsaa bra i forhold til mange steder i hovedstaden. En times massasje koster 65 pund.

Det er ikke uten grunn at Hay Barn Spa er paa toppen av listene over Storbritannias Day Spas i bladet Conde Nast Travellers aarlige kaaring. Jeg hadde ikke lyst til aa dra herfra naa heller.

Men jeg vet jeg er heldig for det er ikke alle menn som hadde giddet aa kjoere kona paa spa to timer utenfor byen hver helg - økonomisjefen er best.




Ingen kommentarer: