lørdag 15. mai 2010

England: Den beste utflukten fra London




Det var veldig bra jeg så en kjendis forrige uke. Da har jeg hatt noe å leve på de siste syv dagene jeg har vært inne og vært syk.

Selv en Z-kjendis kan nemlig hjelpe å holde humøret oppe når pipelyden på febermåleren går fra ett langt pip til tre korte, sinte pip.

Det var Daylesford Organic i Gloucestershire som reddet uken. Dette er ikke bare favorittstedet mitt i England, men også et sted hvor man kan regne med at det er muligheter for å spotte noen utrolig fasinerende britiske TV personligheter.

Daylesford Organic kalles The Harrods of the Cotswolds, og det er et typisk sted folk fra London stikker i helgene. Mange tror man kan overnatte der, og ringer for aa bestille rom. Men de eneste rommene man kan reservere er massasjerommene med utsikt over grønne jorder i gårdens spa, som er regnet som en av de beste i England.

Etter en avslappende massasje er det tid for lunsj. Daylesford faar mye ros for rimelig og bra oekologisk mat. Mye av denne maten er ogsaa til salgs i stedets egen uber-freshe landhandel med eget osterom, vinseksjon og hagebutikk.

Oekonomisjefens nye cabriolet viste seg aa vaere heller upraktisk for mine shoppingambisjoner.





Ingen kommentarer: