fredag 29. april 2011

London: Bryllupsfeber i hovedstaden

The Orange, Pimlico Road
Vi er klare. Vi har sett rundt fire timer med bryllups TV. Vi har kjøpt bryllupsblomster, og flaggene staar i gangen.

Det er seriøst gøy aa vaere i London naa.

I morgen er den store dagen. Vi føler nesten det er vaart eget bryllup. Veldig spent -  paa brudeparets vegne, og for vaart eget program. Det skal feires.

Det er en haug av steder som arrangerer bryllupsfest i morgen. Det er storskjermer i Trafalgar Square og i Hyde Park, men ogsaa mindre steder. I tillegg har pubene som vanligvis ville vist viktige sportsarrangement fullt bryllupsfokus i morgen.

Det sies at mer enn to milliarder mennesker kommer til aa se paa begivenheten, og vi føler oss heldige som er her borte og faar oppleve det hele. Vi har kanskje ikke campet i tre dager utenfor Westminster Abbey, men det blir nok '17. mai stemning' allikevel.

Det skal vaere storskjerm, boder og barer i hyggelige Duke of York Square i Chelsea, saa jeg holder en knapp paa denne feiringsplassen. Ellers er en av favorittpubene vaare The Orange i Pimlico Road paa listen vaar for her skal det ogsaa vaere bryllupsvisning. Det er mer enn nok muligheter for aa feire Will and Kate, og relativt enkelt aa finne informasjon.

Selv iPhone apps utvalget er storartet. Jeg har lastet ned iDo og Hello appsene for bryllupet. Den første viser til en hver tid hvor brudeparet er i morgen, og den andre er bra for detaljer om brudeparets historie og bryllupsplaner.

Det høres kanskje ekstremt ut aa laste ned bryllupsapps. Men det er helt akseptert. Det er bryllupsfeber i London.

Ingen kommentarer: