fredag 22. april 2011

Santa Barbara: De beste hotellene

Inn of the Spanish Garden
- Det er noe som heter Four Seasons, Tine

Okonomisjefen var litt skeptisk. Vi hadde stoppet utenfor hotellet vaart i Santa Barbara, og det var ikke helt i stil med resten av eiendommene paa turen. Det hang flere fargerike flagg paa en rekke ut fra andre etasje, og det hele saa nesten litt alpeaktig ut. Jeg hadde advart ham om at jeg var litt usikker paa dette stedet, men i følge TripAdvisor var det nummer 1 i Santa Barbara; det var anbefalt som et 'top end' hotell i Lonely Planet guiden til Coastal California; og det var del av Tablet Hotels kolleksjonen.

Inn of the Spanish Garden var ett av tre hoteller jeg hadde fulgt med paa prismessig, og da det droppet fra over 200 pund natten til 90 pund natten den natten vi skulle vaere i byen, slo jeg til. Dette gjorde at hotellet plutselig var mer enn 50% rimeligere enn de andre hotellene som var aktuelle.

Himmelseng paa Inn of the Spanish Garden
Men da vi ankom Santa Barbara var jeg enig med økonomisjefen om at det kanskje ikke var det tøffeste stedet vi hadde bodd. Det var allikevel et veldig bra alternativ for oss for en kjapp overnatting. Vi er paa biltur langs Highway 1, skulle stoppe en natt i Santa Barbara, og kom ikke til hotellet før halv syv paa kvelden, saa vi hadde ikke mye tid der.

Inn of the Spanish Garden ligger i Santa Barbara sentrum i gaaavstand fra butikkene og restaurantene rundt hovedgaten State Street. Vi var kjempe fornøyde med hotellbeliggenheten, og det var ogsaa hyggelig at det var gratis internett, parkering og frokost. Hotellet har 24 rom med himmelseng, peis og balkong. Det er ogsaa en koselig courtyard, basseng og to treningsapparater. Badeproduktene er fra Molten Brown, men det er de store containerne.

Bassenget paa Inn of the Spanish Garden
Jeg ser paa hotellpriser som aksjekurser, og jeg ville gitt en 'kjøp anbefaling' paa Inn of the Spanish Garden hvis romkursen laa paa 160 dollar natten eller under. Vi betalte 157 dollar inkludert skatter og avgifter, men fikk ogsaa 9% cashback gjennom et rewardprogram. Hvis romprisen hadde vaert mer lik andre hoteller i byen som Four Seasons eller Canary Hotel, ville vi absolutt heller valgt ett av disse.

Canary Hotel
For de som liker aa vaere der det skjer, saa ser Canary Hotel ut som et supert alternativ. Da vi kjørte forbi Canary, tenkte jeg at det var der jeg ville bodd neste gang. Det er ogsaa del av Tablet Hotels kolleksjonen, og i tillegg del av The Leading Hotels of the World kolleksjonen. Canary ser veldig tøft ut, ligger super sentralt, og har takterrasse med basseng. Jeg har ogsaa lest mye bra om søsterhotellet Shutters on the Beach i Santa Monica.

Four Seasons Resort The Biltmore
I Santa Barbara var vi ogsaa innom Four Seasons og tok en drink, og dette er et mye større, klassisk, pent hotell rundt fem minutter aa kjøre fra sentrum. Valet parkeringsmannen var veldig blid og gjorde et kjempe inntrykk, saa bare paa det lille vi saa ble vi imponert over servicen. Det er ogsaa perfekt for barnefamilier for hotellet har tennisbaner, stort bassenganlegg og strandbeliggenhet.

Ingen kommentarer: