torsdag 3. desember 2009

London: En chic Pimlico-renovasjon

For ett aar siden var det aa gaa paa pub i Pimlico Road i London ikke noen helt fantastisk opplevelse. Det var helt akseptabelt aa sitte paa langbordene paa gaten en sommerkveld, men det var ikke noe sted aa oppsoeke. Det var et sted man gikk forbi. 

Men hjoernepuben er noe helt annent i dag. Etter en total renovasjon har The Orange blitt en chic gastropub med typisk Thomas Cubbitt-preg (visstnok samme eier), som til og med ser ut til aa skulle konkurrere med Daylesford om det lokale frokostmarkedet. Og ikke bare er det en gastropub. Det er ogsaa et par rom til utleie (pris fra rundt 155 pund per natt), og en egen restaurantetasje.

Det eneste problemet er at det som egentlig ser ut som et veldig avslappet sted med rustikke trestoler og slitt parkett, er blitt uber-populaert bare paa de tre ukene de har vaert aapne. 

Man kan forhaandsbestille bord i andre etasje, men i foelge Open Table er det fullbooket de neste aatte ukene, og de hverdagskveldene i desember vi har ringt og proevd aa faa bord til har det vaert stappet. Selv soendagslunsj har vist seg aa vaere umulig.

Det eneste alternativet er first come, first served delen i foerste etasje - eller bare aa ta turen innom for en oel i den hjemmekoselige pub-delen. 

The Orange har blitt saa populaer at man bare maa leve med usikkerheten om man faar sitte eller ikke. 

Ingen kommentarer: