tirsdag 15. desember 2009

London: En helt vanlig dag paa Cipriani

Det er en helt vanlig fredag formiddag. Det staar en rekke Bentley biler utenfor inngangen. Sjaafoerene sitter og venter inni. 

Normale mennesker vandrer uvitende forbi den uspennende inngangen. De hakke mer priviligerte gaar inn svingdoeren og finner navnet sitt paa listen - gjerne rett under navn paa TV-kjendiser som James Caan. 

Det er nemlig ikke bare, bare aa faa lunsjbord blant de pene menneskene paa brasserie-aktige Cipriani London.

Den relativt store, italienske restauranten ligger nord for Berkeley Square i Mayfair, midt i byens hedge quarter - omraadet der hedge fond kontorene ligger. 

Hedge fond industrien ser ogsaa ut til aa vaere en viktig Cipriani-stoette. Cipriani i New York er kjent for aa ha holdt flere hedge fond veldedighetsarrangementer og andre sammenkomster, og Cipriani i London virker ogsaa som en vinner blant typisk hedge fond WAGs - wives and girlfriends. 

En jente porsjon med pasta. litt prosecco og sjokolade mousse er kanskje alt som skal til for en hyggelig lunsj. 

Men det er ikke bare maten som gjoer et Cipriani-maaltid til en spennende opplevelse. Det er det fulle lokalet og anti-finanskrise stemningen som er den virkelig grunnen til at man vil se navnet sitt paa bordlisten. Det er ikke bare James Caan som trives i det eksklusive Cipriani-miljoet. 

Ingen kommentarer: