mandag 30. november 2009

London: Stjernerestaurant med hoey partyfaktor

Paa loerdag var jeg ikke den eneste som hadde tatt med gjester fra Norge paa en party-restaurant i South Kensington. Til tross for at det finnes tusenvis av restauranter i byen velger man fort de samme slagerne, og like bortenfor oss satt det andre kjente med flere gjester. Men det er en grunn til at alle velger samme sted. 

The Collection er noe for seg selv. Hoey musikk, en danser paa bardisken, super Asian-Fusion mat, genial sjokoladedessert, Victoria's Secret fashion show paa storskjerm, og klubb-stemning i foerste etasje. Ikke typisk norsk. Men kanskje akkurat det Norge mangler.

Norge mangler muligens ogsaa noe av kjendis-statusen. Sladrepressen hevder nemlig at folk som Prince William og Kate, Beyonce og Elton John ogsaa har blitt sett paa The Collection. De har iallfall blitt plukket opp av papparazzien. Men i helgen var det heller dansende, unge  jenter i sorte tights og korte partytopper og gutter med hoeye kraver, som ble knipset - av hverandre. 

For oss, var det allikevel mer fokus paa plastisk kirurgi. Det viste seg nemlig aa vaere et hot tema blant den chic'e menneskemengden i baren rundt midnatt.  


Ingen kommentarer: