torsdag 5. november 2009

Hong Kong: Designpissoar paa Felix

Det virker som hver storby trenger en restaurant med kjente toaletter. I London er det Sketch som topper listene, og i Oslo er det, i foelge oekonomisjefen, Oslo Skybar.

Men Hong Kong har allikevel det antageligvis mest omtalte toalettet - Felix. Herretoalettet paa Felix restaurant og bar, i 29 etasje paa toppen av The Peninsula Hotel, er kjent for et pissoar, som er designet av Philippe Starck og plassert foran et stort vindu med utsikt over havna. Man kan faktisk staa her inne og se byens kjente lysshow.

Resten av designrestauranten er ogsaa populaer, men det er et typisk pyntet sted som kan virke noe stivt selv om interioeret er uber-chic.

Det er allikevel verdt aa ta turen innom. Felix har en miniatyrisk bardel med en rund, rosaaktig polstret vegg med en slags benk, som man kan lene seg inntil, og utsikten er like genial herfra som fra toalettet.

Selv oekonomisjefen var enig om at dette var stedet aa ta en foredrink foer en middag paa Aqua - og det til tross for at Oslo visstnok har et like toeft herretoalett.

Ingen kommentarer: