søndag 4. september 2011

London: Hotell for tre voksne

Westminster Abbey, London
En venninne og søsteren har gitt London tur i gave til moren i november, og har bedt meg om hjelp med aa finne et hotell som ikke blir altfor dyrt for alle tre.

Det viste seg aa vaere heller vanskelig. Det aa finne hotellrom til tre personer er absolutt ikke enkelt. Noen av de vanlige hotellbooking sidene ser ikke en gang ut til aa registrerer at man leter etter rom til tre.

Det hjelper heller ikke at det er spesielt populaert med storbyreiser i denne perioden. Det er mye trykk paa London hotellene før jul - baade paa grunn av turister som skal paa føjulshopping og fordi det er ekstra mange som reiser til byen i konferansesesongen, som gjerne er fra september og ut november.

De hotellene jeg vanligvis anbefaler saa ikke ut til aa ha noe passende for de reisende jeg prøvde aa hjelpe naa.

Her er heller de andre alternativene jeg har funnet for to netter for tre voksne paa ett rom i en helg i november. Alle disse hotellene ligger vest i byen, naerme Earls Court og South Kensington, i et omraade hvor det er mange hoteller. Herfra er det lett aa komme seg til noen av byens store museum som Victoria and Albert, Natural History Museum og Science Museum. I tillegg er det heller ikke langt til varehuset Harrods og butikkene rundt Knightsbridge.

Jeg har ikke bodd disse stedene selv, og jeg kjenner ingen som har bodd der heller. Jeg har plukket de ut etter aa ha søkt paa priser paa diverse bookingsider og sammenlignet med hotellscore og TripAdvisor reviews.

K+K Hotel George
Etter aa ha lest mange kommentarer fra folk som har bodd her paa nettsiden TripAdvisor, ble jeg veldig imponert over K+K Hotel George. Hotellet er i et viktoriansk, hvitt, townhouse, og interiøret ser relativt moderne ut. For tre voksne som reiser sammen passer det med hotellets classic triple rom med to twin senger og en sofaseng. Romprisen jeg fant inkluderer baade frokost og gratis internett.
Totalpris: 354 pund paa Thomas Cook hvis man bruker koden TCSAVE30. Prøv eventuelt ogsaa aa kontakte hotellet direkte for de reklamerer med Best Rate Guarantee for bestillinger via sin egen nettside.

The Parkcity
Dette hotellet fant jeg i hotellkoleksjonen Tablet, som ofte har mange bra tips til designhotell eller boutique hotell. The Parkcity , ogsaa et townhouse hotell i et hvitt, viktoriansk bygg, var det rimeligste hotellet paa deres side da jeg søkte paa rom i november, og jeg synes beliggenheten er enda bedre enn K+K Hotel George. Dette hotellet har ogsaa bra reviews paa TripAdvisor, men K+K Hotel er hakket foran dem der. Rom paa The Parkcity er utstyrt med regndusj, LCD TV, Bose anlegg og badekaaper. Deluxe Rom kan bestilles for tre voksne, og romprisen jeg fant inkluderer frokost.
Totalpris: 348 pund paa Tablet naar man søker via TripAdvisor, og da tjener man ogsaa 10 dollar mot neste booking man gjør med Tablet. Denne prisen gjaldt kun naar man bestilte mer enn 45 dager i forveien. Man kan ogsaa bestille for samme pris paa hotellets egen side.

London Town Hotel
Blant enda rimeligere alternativer er det vanskelig aa finne steder som har bra reviews, men London Town Hotel er et unntak. Til tross for at dette bed & breakfast hotellet ser ut til aa vaere enkelt, er det mange som har vaert fornøyd med aa bo der selv om det ikke har fullt saa bra reviews som de andre hotellene jeg har nevnt (se TripAdvisor). Jeg synes ogsaa det er et positivt tegn naar hotelledelsen ser ut til aa vaere engasjert i det folk har aa si om stedet, og London Town Hotel har svart paa innleggene paa TripAdvisor. Hotellet ligger rett ved Earls Court stasjon, og de tilbyr triple rom med en dobbeltseng og en enkeltseng. Rommene er utstyrt med LCD TV, og det er gratis wifi og frokost buffet.
Totalpris: 240 pund paa hotellets egen side og andre hotellbooking sider.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei,

Jeg reiser mye til london med jobben og det hender at jeg drar på cafe og restaurant alene for å få litt avkopling/forberede meg til møter osv. Har tips til steder man kan sitte alene, spise et godt måltid og lese en avis?

Tine Cecilie Farstad sa...

Hei,

Jeg reiser ogsaa mye med jobb, og jeg er ofte paa jakt etter denne typen steder selv. Jeg har lagt inn et innlegg med forslag i London her:

http://www.reisesjefen.com/2011/09/london-alene-i-hovedstaden.html

Haaper det er noen av disse stedene som kan passe for deg!

Tine