lørdag 15. januar 2011

Los Angeles: Litt for mange kule hotell

- Hvor viktig er det for deg aa bo paa Chateau Marmont?
- Hva?

Noen ganger skremmer det meg hva jeg droemmer om. Jeg vaaknet litt engstelig for at oekonomisjefen veldig gjerne ville bo paa Chateau Marmont i Los Angeles. Egentelig ville ikke det vaert noen daarlig ide. Problemet er bare at det er saa mange hotell der jeg gjerne vil bo paa. Det ser nesten ut som vi maa ta to netter i Beverley Hills eller West Hollywood og en natt i Santa Monica bare for aa ikke gaa glipp av noe.

Her er dagens shortlist:

Santa Monica

Viceroy Santa Monica
Beach cabanas ved bassenget, stilig interioer og kul bar. Det er vanskelig aa ikke ville bo her. Jeg har iallfall brukt mer enn nok tid paa aa droemme om det.

Oceana Santa Monica
Viceroy vinner naar det gjelder nettsider, men Oceana skal ogsaa vaere et toeft hotell, saa det kan heller ikke utelukkes.

Shutters on the Beach
Dette er det dyreste av de tre for de dagene vi skal dra, men bassengomraadet er nyoppusset, og designet av interioerdesigneren til Obamas hvite hus.

Beverley Hills 

Thompson Beverly Hills
Jeg er generelt glad i Thompson-hotellene. Man vet man kommer til toeffe boutique hotell. Beverly Hills hotellet ser ikke ut til aa vaere noe unntak, og romprisen her er mye lavere enn paa mange av de andre eiendommene - saerlig sammenlignet med New York.

Avalon Hotel
Hotellet har femtitalls-stil og var opprinnelig et motell kjent for at Marilyn Monroe bodde der. Men dette naa boutique hotellet ser absolutt kult ut, og bassenget har de viktige LA cabanasene og en kjent restaurant.

West Hollywood

The London West Hollywood
Soesterhotellet i New York er serioest bra - svaere rom, veldig bra service og fresht interioer. LA hotellet er ogsaa ofte omtalt, og de dagene vi skal faar man rom ned i $259 per natt - noe som virker som en veldig bra pris for et trendy hotell med byens Gordon Ramsay restaurant.

Chateau Marmont
Det er til og med en bok oppkalt etter dette hotellet som ser mer ut som et slott. Chateau Marmont er kjent for kjendis-spotting og fester. Det har praktisk talt historie. Eieren kan ogsaa sies aa ha skapt historie - han eier nemlig ogsaa de kule Standard hotellene og The Mercer i New York.

6 kommentarer:

Anonym sa...

har du noen gode tips for nice?

Tine Cecilie Farstad sa...

Hei!

Sjekk Tablet Hotels http://www.tablethotels.com/- bra kolleksjon med mange boutique hoteller. De har tre hoteller de anbefaler i Nice, og to av disse er ogsaa av de med best reviews paa TripAdvisor: Le Palais de la Mediterranee og Hotel La Perouse.

Men det er jo ogsaa en haug av sjarmerende steder rundt Nice hvis du heller kan bo utenfor. Vi liker veldig godt Antibes og Juan Les Pins - begge rundt 60 euro i taxi fra Nice flyplass. Villefranche, like nord for Nice, er ogsaa veldig hyggelig.

Mr and Mrs Smith anbefaler flere hotell langs kysten i tettstedene rundt Nice - se eventuelt: http://www.mrandmrssmith.com/

Lykke til videre med planleggingen!

Tine

Anonym sa...

Takk for tips!
Vi tenker muligens å kombinere turen til nice med en ferie ved den italienske rivieraen. Har du tips til kule utflukter, restauranter osv i Firenze, Cinque Terres, Pisa og de områdene der?

Tine Cecilie Farstad sa...

Det hoeres ut som en super ide! Cinque Terre er supert aa oppleve paa en dagstur. Det er lett aa komme seg dit med baat fra Portovenere. Man kan ogsaa bo paa hotell i en av de smaa Cinque Terre tettstedene, men dette er et typisk sted hvor det virker mer vanlig aa ikke ha air condition enn aa ha air condition. Hvis man i tillegg vil ha hotell med basseng, er det heller begrenset utvalg - sjekk Hotel Porto Roca. Vi var kjempe fornoeyde med Portovenere, og Hotel Royal Sporting kan anbefales - basseng, rent, gaavstand til sentrum med flere hyggelige restauranter. Det var ekstra hyggelig aa ha rom med balkong, og sjoeutsikt. Jeg fant ikke noe 'kulere' hotell i dette omraadet - det som skal vaere veldig stilig er heller i Portofino, og man kan fort betale ti ganger saa mye per natt. Vi tok ogsaa en natt naermere Pisa, men det ble veldig varmt midt paa sommeren, og det var aller hyggeligst aa vaere ved vannet.

Se mer informasjon i innleggene under:

http://www.reisesjefen.com/2009/07/cinque-terre-sjarm-vin-og-baatliv.html

http://www.reisesjefen.com/search/label/Portovenere

http://www.reisesjefen.com/search/label/Toscana


Haaper dere faar en fantastisk ferie!

Tine

Anonym sa...

Hei, lurer bare på om du valgte Chateau Marmont på Los Angeles-turen din? Jeg skal til LA til sommeren og vurderer Chateau Marmont... Har også hørt at Mondrian LA er veldig bra... Supertakknemlig for tips! Elsker bloggen din :))) Marie

Tine Cecilie Farstad sa...

Hei! Vi tok en drink paa Chateau Marmont for det er kul bar der, men vi bodde ikke der. Sikkert kult aa bo der ogsaa, men vi bodde paa The London i West Hollywood og var super fornoeyde. Der er rommene store, og det var inkludert frokost - bra frokost som vi fint kunne betalt ekstra for. Conciergen var ogsaa veldig bra, og toeft basseng og bar paa takterrassen. Ellers bodde vi ogsaa en natt paa The Viceroy i Santa Monica. The Viceroy har ogsaa en kul bar, men jeg synes det var morsommere aa bo i West Hollywood aa vaere enda naermere Beverly Hills omraadet etc. Santa Monica var bra siste natt for oss pga naerme flyplassen. God tur! Mvh Tine