onsdag 5. januar 2011

California: Biltur planlegging

- Du vet at det er i dollar?

Oekonomisjefen virker litt utafor. Han ser ikke ut til aa se et bra tilbud naar det er rett foran ham. Selv ikke pekingen min hjelper.

Vi planlegger California road trip, og jeg har praktisk talt begynt aa droemme om hotellene. Naa gjelder det bare aa faa oekonomisjefen til aa hoste opp litt ekstra.

Her er favorittene saa langt:


Napa Valley
The Carneros Inn
Tablet Hotel kaaret dette nylig til et av teamets ti favoritter av alle hotellene i den kule kolleksjonen


Big Sur
Post Ranch Inn
Mulig oekonomisjefen trenger litt overtaling. Dette er ikke akkurat det billigste hotellet paa oenskelisten, men praktisk talt en honeymoon destinasjon i seg selv.


Beverly Hills
Thompson Beverly Hills
Det er her jeg regner med aa spare inn - men det ser ikke ut som vi trenger aa 'compromise' paa stil. Kult basseng, og bra aa holde seg til Beverly Hills, West Hollywood eller Santa Monica hotell. Jeg liker ogsaa Thompson-kjeden generelt.


Santa Monica
Viceroy Santa Monica eller Hotel Oceana Santa Monica
Jeg staar mellom Viceroy og Oceana. Begge ser toeffe ut, og det kan bli vanskelig aa velge.


La Jolla
La Valencia
Det klassiske valget med en super kyst beliggenhet. Ikke det at det er stort, men La Valencia er iallfall midt i smoeroeyet. Akkurat passe mange skritt aa gaa bort til brunsjen paa Ocean Terracen.


San Diego
Andaz
Nytt, stilig, kult basseng, og Andaz hotellene pleier aa vaere toeffe. Alternativet i Downtown San Diego er Hotel Solamar, som ogsaa regnes for aa ha en kul bar. Det er lett aa faa bra dealer paa hotell i San Diego - saerlig utenfor konferansesesongen eller i helgene.

Ingen kommentarer: