tirsdag 27. desember 2011

London: Det er salg!

I gaar fant jeg ut hva som er verre enn første etasje paa Harrods en lørdag før jul. Det er kjøpesenteret Westfield 2. juledag naar januarsalget aapner.

Vi trodde vi var smarte som dro til et stort, behagelig og oversiktelig senter med mange bra butikker første salgsdag. Men etter en halv-time kø for aa komme seg inn i parkeringshuset og mer venting mens vi jaktet paa de syv ledige plassende som ble annonsert paa et skilt, skjønte vi at det var flere enn oss som hadde hørt radioreklamen om halv-pris parkering. Selv jeg som virkelig elsker salg var klar for aa snu.

Det viktigste er at salget har begynt. Januarsalget i London begynner gjerne rett etter jul. Noen butikker aapnet 2. juledag, men andre aapnet først i dag. Fra i morgen er det helt vanlig arbeidsdag her, saa da regner jeg med at selve mindre butikker er aapne igjen. 

I dag var jeg paa en av mine favorittbutikker Trilogy, og der var det opp til 50% rabatt. I morgen har jeg tenkt til meg til flere av mine andre klesfavoritter som Anna i Parsons Green og D&Me i South Kensington. Det blir ogsaa antageligvis en tur innom Ralph Lauren i Fulham Road, The White Company ved Sloane Square og varehuset Harvey Nichols i Knightsbridge. Varehuset Harrods sparer jeg til helgen naar man faar 10% ekstra av selv salgsvarer hvis man sveiper lojalitetskortet sitt (det er gratis aa bli medlem).

Det er ikke nødvendig aa stresse. Salget varer stort sett til slutten av januar. 

Ingen kommentarer: