torsdag 6. oktober 2011

London: Dans og bryllup

Paa mandag smilte jeg hele dagen. Helt fra klokken aatte om morgenen. Det var da jeg fikk meldingen om at et vennepar hadde forlovet seg.

Paa bussturen til jobben ble jeg sittende aa google bryllupsarrangementer. Dagen etter var det kjolepriser, og i gaar brukte jeg mye energi paa aa tenke ut et perfekt sted for litt etter-jobb champagne.

Det er noe helt eget med forlovelser. Det er alltid noe aa feire. Det er foerst naar det blir litt for mye av bryllupsplanlegging man trenger aa tenke nytt. Tenke dans.

Mange av vennene vaare har vaert enige i at dansetimene foer bryllupet har vaert noe av det hyggeligste med hele planleggingen. Vi synes det var saa goey at vi har fortsatt aa henge hos danselaereren selv etter den store dagen.

Neste helg skal vi se danselaereren og mannen hennes konkurrere i The London Ball, en internasjonal dansekonkurranse i selskapsdans og latinsk dans for profesjonelle, som holdes paa Intercontinental Park Lane.

Til vanlig ser vi de i studenthuset til Imerial University i South Kensington. Vi er naa fire par som har danset med dem, og jeg tror alle har kunnet fortsette aa smile etter noen svinger paa studentparketten.

En privattime med Elena eller Carlos fra Dance Harmonia koster 40 pund, og en gruppetime koster 16 pund per person per time.

1 kommentar:

Tine Cecilie Farstad sa...

Hei!

For brudebutikker og Bryllupsrelaterte London-tips, se her: http://www.reisesjefen.com/search/label/Bryllup?m=1

Lykke til!

Tine