torsdag 16. juni 2011

London: Det er salg!

Jeg sto og vurderte om jeg skulle ta tuben hjem fra en venninnekveld isted. Men dette er bare ikke aarstiden aa bytte til t-bane. Det er altfor mye spennende som skjer paa bussturen hjem. Det er stadig nye salgskilt aa se i butikkvinduene. Jeg kjører Sloane Street hjem, og tidligere i uken saa jeg at Pringle, Giorgio Armani, Maje og Sandro hadde faatt opp salgsklistremerkene i vinduene.

I kveld var det enda mer spennende nyheter i denne high-end shoppingveien. Designerklesbutikken Browns hadde ogsaa faatt opp svaere rød bokstaver med SALE. I tillegg har jeg sett mange med store Dior poser i det siste. Jeg lurer paa om dette kan bety at det er skosalg der. I fjor paa denne tiden var det 50% avslag paa nesten alle Dior skoene i Sloane Street butikken, men det var ikke noe salgskilt noe sted, saa man maatte bare finne ut av det inni butikken.

Sommersalget i London begynner gjerne i midten av juni. Varehuset Selfridges startet med salg naa paa mandag 13. juni, og varehuset Harrods aapner offisielt salg paa lørdag 18. juni. Hvis man har tenkt seg paa London shoppingferie i en salgsperiode, bør man følge med paa salgsdatoene til Harrods, som kan gi en god indikasjon paa naar man kan vaere sikker paa at det er salg i byen.

I aar er siste dag av Harrods salget 10. juli, men noen butikker pleier aa ha salg ut juli. Det er uansett bedre aa dra paa salgstur hit i første halvdel i juli.

Vi har iallfall ikke tenkt oss noen steder foer midten av maaneden. Det er tross alt skiftende prosent-rabatt klistremerker aa følge med paa i Sloane Street vinduene paa bussturen. Snakk om spenning i hverdagen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

vi skal med jobben i begynnelsen av juli. det er en fin tid å være der på i forhold til salget?

Tine Cecilie Farstad sa...

Hei!

Hvis dere reiser foer 10. juli, er det garantert salg de fleste stedene. Harrods salgsdatoene er stort sett en bra indikasjon for naar det er salg i byen, og siste dag av Harrods-salget er i aar 10. juli. Det er allikevel mange butikker som har salg etter dette ogsaa - noen ut hele juli - men de store varehusene har gjerne ikke salg mot slutten av maaneden. De siste aarene synes jeg Selfridges ofte har hatt ganske korte salgsperioder, mens Harvey Nichols og Harrods pleier aa ha salg cirka samme uker.

God tur! Haaper dere faar gjort noen kupp!

Tine