torsdag 9. juni 2011

Juan-Les-Pins: Trendy strandhotell for helgeturen

- Var hotellet bra?
- Saa bra at jeg maatte sende mail til hotellsjefen og takke for et hyggelig opphold

Cap d'Antibes Beach Hotel er virkelig stedet aa bo. Det første jeg gjorde da vi landet paa Heathrow igjen paa søndag var aa bruke 3G nettet paa mobilen til aa sjekke flypriser for aa komme tilbake en helg i juli. Det gjorde ikke noe at transportpengene var litt høyere enn forventet - vi følte uansett vi bodde helt riktig sted.

Dette hotellet, som er del av Mr & Mrs Smith hotellkolleksjonen, aapnet i 2009, og ligger ved en marina i utkanten av Juan-Les-Pins, 10 minutter i gangavstand fra sentrum. Cap d'Antibes Beach Hotel er moderne og stilig, og har egen sandstrand og basseng. Bassengomraadet er bare for hotellgjester, mens andre kan leie solstoler paa stranden.

Det jeg skrev i mailen til hotellsjefen var at alle de ansatte var veldig hyggelige og hjelpsomme. De smilte, hjalp til med diverse telefoner og snakket engelsk til oss - noe man setter pris paa etter en intens drosjetur med en som babler i vei paa fransk uten at man skjoenner et ord.

Hotellets fasiliteter er ogsaa supre. Infinity-bassenget med hydrotherapy 'knapper' er spesielt kult. Man kan henge over kantent mens man ser utover havet, og solstolene rundt - og paa stranden - er gratis for hotellgjester.

De 27 rommene er store og har balkong eller hageflekk, og walk-in closet, rainshower dusj, badekar og separat toalett. Velkomsten var spesielt hyggelig. Rommet var utstyrt med en rose, en stor flaske Evian vann, og en personlig hilsen fra hotellsjefen. Vi satte ogsaa stor pris paa at det var gratis internett paa rommet, og at det la ansiktswipes paa sengen hver dag etter turndown servicen.

Strandrestauranten var saa populaer paa loerdager at det egentlig var full-booket da vi kom for aa spise, og menyen var akkurat det man forventer aa se et slikt sted. Jeg kastet meg over tomat og mozzarella salaten og parmaskinken og melonen, mens økonomisjefen holdt seg til biff og club sandwich.

Frokosten var ogsaa typisk fransk - og man kunne kaste seg over lokale bakevarer som croissanter og pain au chocolat, eller velge noe mer standard som fruktsalat eller speilegg.

For oss var det bare aa bestille alt sammen - den strategien økonomisjefen pleier aa like.

Det eneste problemet var at det var saa vanskelig aa staa opp i tide til frokosten. Den var ikke ferdig før 11.00, men sengen var god og rommet bekmørkt.


 Det er vel akkurat saann det skal vaere naar man er paa ferie for aa lade opp batteriene - det er det som gjør dette kule hotellet til en fantastisk base for en helg paa rivieraen.

Ingen kommentarer: