tirsdag 10. mai 2011

Malibu: De beste butikkene og restaurantene

Geoffrey's Malibu
Innen vi hadde kommet til Los Angeles hadde økonomisjefen funnet fire steder det hadde vaert "digg aa bo".

Jeg hadde funnet ett. Malibu.

Som stor fan av TV-programmet Two and a Half Men var det ikke vanskelig aa like den kjente strandstripen fra aapningsscenen. Det gjorde heller ikke noe at vi kjente igjen lunsjrestauranten fra en av vaare andre favorittserier. Da vi kom til handleomraadet som saa ut til aa nesten bare vaere en samling av de butikkene jeg liker best, var jeg overbevist.

Her er vaar guide til Malibu:

Malibu er et lite, behagelig tettsted rundt en halv time nord for Los Angeles, og under en time syd for Santa Barbara. Det er supert stoppested for Highway 1 ferien, saerlig for en kjapp tur i noen hyggelige butikker og en lunsj paa en av restaurantene ved vannet.


Shopping
Dra til Cross Creek Road for en upscale shoppingopplevelse. Det er et lite omraade med masse tøffe merkebutikker, og det er lett aa parkere her. Alt ligger samme sted, saa man gaar seg ikke i hjel og kan lett ta en runde speed shopping.

Merker som Alice+Olivia, James Perse, RRL & Co og Earnest Sewn har egne butikker i Cross Creek Road, men ellers er det ogsaa vaert aa stoppe paa Ron Herman, Intermix, Kitson, Madison og - hvis lappene flyter - Maxfield.

De freshe butikkfasadene minnet meg litt om shopping i Tokyo, men det er desidert lettere aa orientere seg i Malibu.

Restauranter
Den kjente japanske restaurantkjeden Nobu har en filial i shoppingomraadet Cross Creek Road, men selv om dette sikkert er topp for lokale, er det ikke her vi ville prioritert aa spise lunsj.

Vi valgte Geoffrey's, som ligger langs Highway 1, paa sjøsiden. Vi hadde forhaandsbestilt et bord til lunsj, og fikk sitte inntil rekkverket paa terrassen. Helt perfekt for en nydelig dag med et backdrop av pelikaner og dyre strandhus. Menyen inkluderte ogsaa akkurat det vi hadde lyst paa - hamburger, caesar salat, bellini og øl. Det eneste som manglet var delfinene kelneren sa pleide aa svømme forbi.

Vi fikk ogsaa anbefalt Moonshadows, og Giorgio Baldi er visst stedet aa spise middag. Det er helt klart mange grunner til aa dra tilbake til Malibu.

Ingen kommentarer: