torsdag 16. april 2009

Las Vegas: Sommer i Vegas






Hvis man har tenkt seg til oerken-byen Las Vegas i juli, naar gjenomsnitts temperaturene ligger mellom min 23 og max 41 grader er det om aa gjoere aa velge et hotell med bade-muligheter. Det er iallfall det jeg har anbefalt en venninne som planlegger en road trip. 

Men i Las Vegas ligger noen av verdens stoerste hotell, saa dette er absolutt ikke noe problem aa finne. De gigantiske hotellene paa den rundt 5km hovedveien i nye Las Vegas, The Strip, hvor det fort tar 20 minutter aa gaa fra hotellrommet til en restaurant eller attraksjon i samme byggning, har de mest utenkelige fasiliteten og over-the-top bassenger. 

Allikevel er det ett som skiller seg ut. Mandalay Bay er det eneste hotellet paa stripen som har sin egen sandstrand med surfeboelger og life guards, beach casino, privat beach club i riviera stil, beach 'cabanas' med TV (til leie) og en 'elv' med stroemninger i vannet saa man kan flyte rundt paa store baderinger. Med andre ord, Mandalay Bay tilbyr akkurat det man forventer paa oerken-tur.

Rommene er store og relativt moderne i typisk fire stjerners stil og man faar vanvittig mye mer for pengene enn det man gjoer i New York, for eksempel. Men for de som er paa jakt etter noe mer fancy, er THE hotel at Mandalay Bay - gulltaarnet ved siden av som deler de samme fasilitetne - verdt aa sjekke ut. Andre hotell-favoritter mer midt paa stripen er Lake Como-themed Bellagio, Venezia-inspirerte The Venetian  eller 'nye', poshe Wynn .

Ingen kommentarer: