onsdag 15. april 2009

Bray: Tid for aa booke

Etter fem dager med ski og roemmevafler paa Skei Seter (se bildet), er det toeft aa komme tilbake til Heathrow og ulike kroppslukter paa en stappfull tube. Men da er det viktig aa planlegge utflukter ut av byen. 

I mai i fjor dro vi innom gastro-tettstedet Bray der to av Englands tre tre-stjerner Michelin restauranter ligger - Michel Roux's The Waterside Inn og Heston Blumenthal's Fat Duck. Da vi kom kjoerende inn de smale gatene til Waterside Inn kom Sir Paul McCartney i en svaer bil mot oss og maatte rygge tilbake. 

Det var kanskje ikke saa overraskende at det ikke bare er aa kjoere innom et sted som dette. Den foerste helgen vi kunne faa ledig bord var faktisk i august. 

Men det var like stas aa kjoere ut i august som i mai. Med valet parking systemet ble fine biler staaende utenfor. Forden vaar 'didn't make the cut' og sto fint presset bak en busk mens andre gjester ankom i store yachter. 

Men busken var mer enn bra nok for Forden - bilen var rett og slett ikke hoeydepunktet denne loerdagen. Maten og overdrevent paapasselig service gjorde utflukten til en riktig kongelig opplevelse paa landet. 

Naa er det tid for aa booke.

Ingen kommentarer: