onsdag 11. februar 2009

Vinterkuppene

I dag kom foerste brev om vinterens store shopping event i London - London Fashion Weekend. London Fashion Weekend arrangeres to ganger i aaret, helgen etter London Fashion Week, og hvem som helst kan kjoepe billetter for aa faa lov til aa gjoere kupp. I et to etasjers partytelt utenfor Natural History Museum i South Ken samles damer i alle aldre for aa betale for aa shoppe i en messe-style setting naar Londons fashions elite har flyttet ut. Og det er lett verdt det. 

Jeg har stilt flittig opp en gang i aaret siden 2004 og noen av yndlingsplaggene mine er fra bodene til de over 150 designerne som stiller ut paa London Fashion Weekend. Man maa vaere forberedt paa aa lete og grave i hoeyt tempo i rundt fire timer i strekk (billetten er for en spesielle slot), saa det gjelder aa komme forberedt og ikke "kaste bort" tid i champagnebaren eller paa catwalk-showet. Det gjelder aa virkelig ta i et tak. Det er da man finner Michael Kors sko til 300kr, Luellas fresheste solbriller til 500kr og roeffe, skinn/pelsjakker til 1,200kr. Ta en titt innom Lulu Guinness, In Excess Fashion med By Malene Birger og American Vintage, Anonymous, Sadie Frosts FrostFrench, Live Fashion med Sass & Bide, Splendid og Ella Moss og Les Nereides. Orla Kiely og Paul and Joe har ogsaa pleid aa stille ut de siste aarene, men jeg her ikke sett de paa aarets liste ennaa. 

PS! Det pleier ikke loenne seg aa kjoepe billetten "with show bag". Man kan liksaa godt kjoepe show bagen for samme prisen paa vei ut av messen hvis man liker innholdet - perfekt troestepremie de gangene man er paa vei ut med en litt for lett shopping bag.

Ingen kommentarer: