lørdag 18. august 2012

London: Kul frokost i Notting Hill

Eggeroere, avokado og surdeigsbroed paa Granger & Co
Rett etter vi hadde spist frokost i Notting Hill en loerdag gikk vi forbi et sted med en haug av mennesker utenfor. Det var utrolig skuffende. Vi hadde jo helt klart gaatt glipp av noe.

Det vi hadde gaatt glipp av viste seg aa vaere Granger & Co, restauranten til australske Bill Granger, i trendy Westbourne Grove.

Siden har jeg spist frokost paa Granger & Co to ganger, og det er like stappfullt der ved ti tiden paa en hverdag som en loerdag.  Da vi kom kl 09.30 en loerdag og skulle ha bord til fire stykker var det rundt 20 minutter ventetid allerede.

Men det er ikke rart at Granger & Co har blitt super populaert. Menyen og maten er helt fantastisk. Det er offisielt blitt mitt favoritt frokoststed i London.

Granger & Co i Westbourne Grove
Granger & Co serverer frokost til kl 12.00 hver dag, og man kan velge mellom frukt og yoghurter, bakevarer, eggeretter og mange sideretter som avocado og tomater. Utvalget er generelt imponerende, og flere av rettene virker mer australsk-inspirerte enn det man finner paa andre frokostmenyer i London.

For barnefamilier som er vaakne tidlig, passer det ogsaa bra med Granger & Co for de er et av de faa stedene som aapner allerede kl 08.00 paa soendager og kl 07.00 resten av uken. Hele den lyse restauranten virker veldig baby-vennlig med stellebord paa toalettet og en haug av smaa gjester.

Hvis man ikke orker aa vente paa bord paa Granger & Co, er Daylesford Organic og 202 i samme gate fortsatt supre alternativer. Disse har ogsaa bord paa fortauet paa solsiden av veien.

Alle disse tre restaurantene serverer ogsaa lunsj.

Ingen kommentarer: