søndag 19. august 2012

Sydney: Populaere frokoststeder

bills i Surry Hills
Da jeg foerst saa frokostmenyen paa Granger & Co i Notting Hill skjoente jeg at jeg hadde vaert borti dette foer. Den minnet veldig om en annen favoritt. En paa andre siden av jorden.

Australske Bill Granger som staar bak Granger & Co har ogsaa flere toeffe frokoststeder i Sydney. Jeg testet ut to av de da vi var i Sydney sist, og begge var supre steder for frokost.

bills i Darlinghurst
Favoritten er bills i Surry Hills i Sydney. Den ser litt retro ut inni, og den er relativt stor og lys. Det passer aa gaa her med venner, og det var mye liv da broren min og jeg spiste frokost her en helg. Klientelle var typisk ungt - i stil med nabolaget - og vi fikk i oss en super smoothie og eggeretter.

Jeg likte ogsaa bills i Darlinghurst. Denne bills filialen er relativt liten og ligger i et koselig hus paa et gatehjoerne.

Midt i lokalet er det et stort fellesbord, og jeg var der alene, saa det var perfekt aa slaa seg ned der med en avis, litt yoghurt og granola. Jeg foelte meg unaturlig lokal av aa vaere her. En veldig bra start paa dagen down under.

Ingen kommentarer: