onsdag 11. april 2012

Juan-Les-Pins: Tips til shopping for menn

Fredagen før vi reiste paa paaskeferie til Juan-Les-Pins i sør-Frankrike fikk jeg med meg økonomisjefen paa varehuset Harrods i London. Vi avtalte aa treffes der etter jobb, saa vi kunne kjøpe noe greier til ham.

Vi kom ut med fire store poser - men ingenting til ham.

Med litt daarlig samvittighet etter pre-ferie shoppingen min var jeg mer enn normalt ivrig etter aa finne kule herreklesbutikker for økonomisjefen i Juan-Les-Pins.

Resultatet ble bra. Saa bra at vi fant noen av tingene avbildet i en reportasje om aa 'complete the dapper Riviera look' i siste utgave av Harrods-bladet da vi kom hjem.

Her er mine favoritt herreklesbutikker i strandbyen Juan-Les-Pins:

Vilebrequin
Denne butikken er ikke akkurat unik for Juan-Les-Pins, men vi ble uansett glad for aa finne økonomisjefens favoritt badebuksebutikk her. Vilebrequin er mest kjent for fargerike badebukser som kommer i fine og praktiske mørkeblaa poser. De selger ogsaa blant annent t-skjorter, linskjorter og haandklaer, og økonomisjefen saa super ut i sine nye rosa og hvite sommerskjorter som har merkets skilpadde brodert i det ene hjørnet. Prisene var ogsaa hakket lavere enn i London med dagens kurs.

Empreinte
Dame- og herreklesbutikken Empreinte i hovedgaten i Juan-Les-Pins hadde et perfekt utvalg klaer for økonomisjefen. Dette var det eneste stedet vi fant klaer fra det franske merket Hartford, og de hadde akkurat de hvite sommerskjortene vi var paa jakt etter. I tillegg selger Empreinte olabukser fra italienske Jacob Cohen, og flere av modellene er ganske tynne, saa de passer ekstra bra paa Rivieraen.

Barry Lindon
For litt mer klassiske herreklaer var Barry Lindon, rett bak stranden, stedet aa gaa. Her fant vi flere kule Polo Ralph Lauren sommerskjerf til økonomisjefen. Det var ogsaa noen freshe Polo hettegensere i sterke farger der, og bra utvalg av klaer fra engelske Hackett. Hackett har vi mye av i London, saa det ble litt feil aa kjøpe noe der nede, men økonomisjefen saa egentlig en fin skjorte og de hadde ogsaa en lys Hackett blazer som passet bra inn med Riviera-look'n.

Ingen kommentarer: