onsdag 21. mars 2012

London: Billetter til Chelsea Flower Show

Jeg er ganske god til aa planlegge. Saa god at øknomisjefen til tider synes det er irriterende. Men en ting greier jeg aldri aa vaere tidlig nok ute med aa planlegge, og det er Wimbledon. Da jeg kom paa at jeg maatte registrere oss for billetter til aarets Wimbledon tennisturnering var det allerede tre maaneder for sent.

Det eneste positive var at jeg da kom paa at jeg maatte tenke ut hvilke andre arrangementer vi hadde hatt lyst til aa dra paa i aar, saa vi ikke skulle gaa glipp av noe mer.
Mange butikker har store blomsteroppsatser under Chelsea Flower Show

Paa toppen av listen min var Chelsea Flower Show, som arrangeres i hyggelige Chelsea i London 22-26 mai (aapent for publikum 24-26 mai). De første aarene jeg bodde her trodde jeg et blomstershow var noe man bare kunne troppe opp paa og kjøpe billetter paa dagen. Det slo meg ikke at blomster skulle vaere saa populaert at folk bestilte billetter flere maaneder i forveien. 

Men i aar er det vaar tur. Endelig kom jeg paa at mars var tiden aa punge ut naermere 450kr per billett for sjansen til aa se pyntede konkurranse hageflekker. 

Jeg vet ikke om jeg bare har blitt veldig engelsk, eller om det er helt innafor aa glede seg vilt til en lørdag paa blomstershow. 

Billetter til Chelsea Flower Show
Chelsea Flower Show er en langhelg hvert aar, og det er alltid stor paagang paa billetter. Jeg fikk kjøpt billetter til lørdagen for noen uker siden. Det er fortsatt ledige billetter til torsdagen og fredagen, men lørdagen er naa utsolgt. Billetter for en hel dag koster 49 pund per person og kveldsbilletter koster 22 pund per person. Det er lett aa kjøpe billetter paa nettsiden til Royal Horticultural Society.


Ingen kommentarer: