torsdag 8. juli 2010

London: Shopping i Regent Street

I dag morges sto det en kar utenfor jobben og reklamerte for et dating byraa som kunne hjelpe en aa treffe andre single som jobbet i omraadet. Jeg lurer paa hvor bra den kampanjen slaar an. Den rimelige biffrestaurantkjeden Angus Steakhouse har en filial i underetasjen, og en lang rekke strippeklubber er bare et steinkast unna.

Men det er andre grunner til aa dra til Piccadilly Circus. Shopping.

The Sting

Siste nytt paa Piccadilly Circus, som ser ut som en blanding mellom Top Shop og Urban Outfitters. Aapner i dag kl 15.00. Stor butikk med en samling av ulike rimelige merkeklaer for gutter og jenter - noe i skate stil, men veldig variert.

Zara Home

Londons stoerste Zara Home butikk. To etasjer med sengetoey, glass, servise, vaser og toefler. Mange ting er litt shabby chic-aktig.


Anthropologie

Londons foerste Anthropologie butikk, storesoesteren til Urban Outfitters, aapnet her i fjor. Den amerikanske innflytteren er kjent som en sjarmerende concept store med baade klaer og ting til hjemmet. Roeff stil som slaar an med mange norske unge damer - ogsaa en del skandinaviske merker.


Banana Republic

Amerikansk kleskjede med typisk jobbklaer og klassiske ting. Mange klager allikevel over at prisene er noe hoeyere enn paa andre siden av dammen.

Hoss Intropia

Spansk kleskjede med bra utvalg selskapsklaer og matchende vesker. Foer et hvert bryllup, er det verdt aa ta turen innom.

Apple

Londons stoerste Apple butikk har stor genius bar for reperasjon av produkter og et eget seminar lokale hvor man kan komme aa laere om nye ting.

Liberty

Nyoppusset tradisjonelt varehus, tidligere kjent for stoffer, med mange toeffe merkeklaer. Liberty er stedet aa gaa for en litt annerledes opplevelse enn Selfridges og Harvey Nichols. Etter nyaapningen kan man finne flere quirky ting og mer spesielle merker her.

Hamleys

Londons stoerste og beste lekebutikk. Kan vaere et mareritt aa gaa her hvis man ikke er unaturlig barnevant, men samtidig er det fortsatt mye morsomt for voksne. Best aa ikke slippe mannen loes i bilbane avdelingen hvis man har daarlig tid.

National Geographic

Et typisk butikk-museum med kafe. Bra for fotografier, unike moebler, toeffe bager - en herlig miks.

Ingen kommentarer: