onsdag 14. januar 2009

Bermuda: En anti-finanskrise destinasjon

Foer vi reiste til Bermuda leste jeg rimelig mange reviews paa Trip Advisor og det var faa som utelot at alt paa oeya var relativt dyr. Men man drar vel ikke paa ferie for aa spare penger, tenkte jeg. Og det gjorde vi iallfall ikke.

En golfrunde koster alt fra $45 til $250.  Flere av golfbanene tilbyr Sunset Rates som er sterkt reduserte priser for de som er villig til aa slaa ut etter kl. 13.00 eller 14.00 avhengig av bane. Belmont Hills Golf Club green fee kostet, for eksempel, $145 om morgenen og $65 etter klokken 14.00. Perfekt for folk som vil ligge paa stranden et par timer om morgenen - og kanskje mindre relevant for de som lever etter anti-finanskrise mottoet "I choose not to participate".

Restaurantprisene er ogsaa typisk London-priser. Men det er selvfoelgelig mange uformelle steder som kanskje er de mest sjarmerende og mest "karibiske" som for eksempel Swizzle (Swizzle South Shore ligger like ved Elbow Beach Hotel og perfekt for en ettermiddags oel).

Og uansett om Bermuda kanskje ikke er super-billig saa er det absolutt verdt det! Det kan faktisk ikke bli bedre og jeg tenkte ikke paa finanskrisen en eneste gang hele uken - Heaven!

Ingen kommentarer: